Seats2meet.com is een on-en offline ruimte om elkaar te ontmoeten, te werken, waarde te co-creëren, kennis uit te wisselen en ideeën te creëren, te innoveren en te inspireren, geïnspireerd te worden en als allerbelangrijkst, een plek om samen te werken en elkaar te versterken.

Seats2meet.com biedt ook een marktvernieuwende vergaderervaring. We ontvangen je graag in een vergaderlounge die exact aansluit op het doel van de bijeenkomst. In samenwerking met onze partners maken we je ervaring af met een geweldige lunch, koffie/thee corners, zoete invallen, beamers, laptops, geluidsinstallaties en alles wat verder nodig is voor een succesvolle bijeenkomst.
Seats2meet.com is een innovatief business concept in de industrie van vergaderingen en conferenties. Seats2meet.com is ontworpen voor het boeken van vergaderingen: snel en moeiteloos, zonder te praten met een boekingsagent.

In ons reserveringssysteem op Seats2Meet.com boeken gasten zitplaatsen om te vergaderen, in plaats van vergaderzalen. Klanten betalen per stoel, dat scheelt ze een hoop geld. Wij respecteren de dynamiek van onze tijd, dus kunnen gasten zonder boete hun reservering annuleren op elk gewenst elk gewenst moment!

Dirkwatching:

Seats2Meet is voor mij erg aantrekkelijk omdat het een bijeenkomst is van mensen die allemaal verschillende vakgebieden hebben. Al deze mensen zorgen voor een hoop kennis en de enige voorwaarde van Seats2meet is dat je open staat voor een zakelijk gesprek. Alleen al het bezoeken van Seats2Meet kan zorgen voor een hoop inspiratie doordat er zoveel mensen zijn die je op verschillende ideeen kunnen brengen. De opzet van Seats2Meet geeft je een veruimende blik op je werkzaamheden en hierdoor zie ik dan ook veel toekomstpotentieel in het concept Seats2Meet.