Archive for April, 2011


El-Egance

Accecoires komen er in alle soorten en maten. Het is een manier om je te bedekken. En ook om de show te stelen of een status te bevestigen. Zo heb je de swarovski oordopjes voor je mp3 speler. Maar zoals je weet kan te veel en te harde muziek je gehoor aan tasten. Maar er is een nieuwe ‘cover up’ methode voor een stijlvolle vrouw die goed voor de dag wil komen met een gehoorbeschadiging.

El-Egance gehoortoestel! is een hoortoestel gemaakt door Ryan Kirkpatrick en is een concept dat is ontworpen om hoorapparaten te transformeren tot een accessoire vol met ‘style’. Het concept bestaat uit drie delen. Eerste is het hoortoestel dat kan worden gedragen in elk oor. Het lijkt op een oordopje voor je mp3 speler maar het is infeite een gehoortoestel dat zorgt voor zuiver geluid. Tweede is de dubbel ring met volume controle. Het is ontworpen om gedragen te worden op elke wijsvinger en geeft je de mogelijkheid om op elk moment het volume van je hoortoestel aan te passen. Dus als er een keer iemand de oren van je kop lult zet je het geluid gewoon even uit en knik je gewoon even tevreden ja en nee.

Tenslotte het opberdoosje waar de dopjes en de ringen in gelegd kunnen worden. Eenmaal hierin worden zo opgeladen. Het zorgt voor een stijlvol product dat bedoeld is voor je gehoor te verbeteren maar het is ook een stijlvol product voor een vrouw die goed voor de dag wil komen met een gehoorbeschadiging. Geen lelijke hoorapparaten meer of kleine apparaatje die verdwijnen in je oor.

Dirkwatching:

Persoonlijk vond ik de hoortoestellen van de afgelopen jaren er erg saai uitzien. Dit hoortoestel bied een vernieuwend blik op de meestal erg saai uitziende apparaten. De vrouw zal hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen doordat haar lelijke hoorapparaat vervangen wordt door een fraai design. Het apparaat laat zien dat een hoorapparaat helemaal niet lelijk hoeft te zijn en dat er talloze varianten van gemaakt kunnen worden in de toekomst.

 

Waarom je oude auto naar de sloop brengen als je er ook een super coole barbeque van kan maken. Wat is er nu mannelijker dan je auto’s te combineren met een barbeque. Hieronder is te zien hoe dit eruit kan zien. Iedere man wil toch een BBQ onder de motorkap van zijn auto.

De machoman kan op deze coole barbeque zijn kookkunsten vertonen, waardoor de vrouw eens een keer achterover kan leunen en haar man trots achter de bbq ziet staan.

Dirkwatching

Het uiterlijk van de barbeque spreekt me erg aan. In andere woorden het is de mooiste bbq die ik ooit gezien heb. Het lijkt me fantastisch om deze stoere Bbq achter in mijn tuin te hebben staan. Het is weer eens wat anders dan een normale bbq en heeft een robuust en stoer uiterlijk precies zoals iedere man dat graag ziet. Ik zie zeker toekomst in deze Bbq het geeft een geheel nieuwe draai aan het uiterlijk van een Bbq en het maakt de BBQ nog mannelijker dan dat hij al was.

Seats2Meet

Seats2meet.com is een on-en offline ruimte om elkaar te ontmoeten, te werken, waarde te co-creëren, kennis uit te wisselen en ideeën te creëren, te innoveren en te inspireren, geïnspireerd te worden en als allerbelangrijkst, een plek om samen te werken en elkaar te versterken.

Seats2meet.com biedt ook een marktvernieuwende vergaderervaring. We ontvangen je graag in een vergaderlounge die exact aansluit op het doel van de bijeenkomst. In samenwerking met onze partners maken we je ervaring af met een geweldige lunch, koffie/thee corners, zoete invallen, beamers, laptops, geluidsinstallaties en alles wat verder nodig is voor een succesvolle bijeenkomst.
Seats2meet.com is een innovatief business concept in de industrie van vergaderingen en conferenties. Seats2meet.com is ontworpen voor het boeken van vergaderingen: snel en moeiteloos, zonder te praten met een boekingsagent.

In ons reserveringssysteem op Seats2Meet.com boeken gasten zitplaatsen om te vergaderen, in plaats van vergaderzalen. Klanten betalen per stoel, dat scheelt ze een hoop geld. Wij respecteren de dynamiek van onze tijd, dus kunnen gasten zonder boete hun reservering annuleren op elk gewenst elk gewenst moment!

Dirkwatching:

Seats2Meet is voor mij erg aantrekkelijk omdat het een bijeenkomst is van mensen die allemaal verschillende vakgebieden hebben. Al deze mensen zorgen voor een hoop kennis en de enige voorwaarde van Seats2meet is dat je open staat voor een zakelijk gesprek. Alleen al het bezoeken van Seats2Meet kan zorgen voor een hoop inspiratie doordat er zoveel mensen zijn die je op verschillende ideeen kunnen brengen. De opzet van Seats2Meet geeft je een veruimende blik op je werkzaamheden en hierdoor zie ik dan ook veel toekomstpotentieel in het concept Seats2Meet.

Werkbox

Werkbox het nieuwe werken. Werk veranderd we willen tegenwoordig overal werken. De werkbox is ontwikkeld voor alle bedrijven waar veel papier in op gaat. De inkomende informatie wordt op geslagen in een grote beveiligde server. Werkbox bied vervolgens iedere werknemer eenvoudig toegang tot alle relevante documenten en de meest actuele gegevens. Zo kan iedereen altijd en op elke locatie up-to-date aan de slag dag en nacht. Het grote voordeel nooit meer bestanden kwijt en altijd de zaak bij de hand.

Dirkwatching

De werkbox geeft iedere werknemer de mogelijkheid om overal te werken. Je kunt als je thuis zit dus nog snel even wat dingen doen, maar ook in de trein of zelfs op het strand. Het is inspirerend omdat je zo niet altijd gebonden bent aan dat saaie kantoor je kunt je eigen plek uitzoeken om te werken altijd en overal. De mensen willen steeds vaker een vernieuwende werkomgeving en dat is met deze werkbox mogelijk. Door de toenemende behoefte aan een veranderende werkomgeving zie ik in dit product een grote toekomst.

A folding chair save a lot of space in your living room. Also it’s easy to move the chair around. The design of the chair is very trendy. People want to carry their stuff around. It’s a new way of sitting on a chair. And they are available in your favorite colour.

Deze stoel is een makkelijk uitvouwbare stoel. Deze stoelen zijn er al vele op de markt maar niet zo een die zo weinig weegt zo makkelijk is mee te nemen en een nieuwe verfrissende trendy look heeft.

(bron:http://www.slashgear.com)

Dirkwatching

De stoel zier er erg design uit en mij lijkt hem erg makkellijk mee te nemen. Zelf zou ik hem gebruiken om op festivallen toch een zit plek te hebben maar dit ligt dan natuurlijk wel aan de prijs. Je kunt met deze stoel overal even een moment van rust pakken zonder teveel gewicht mee te slepen. Als er niet teveel kosten aan dit product gebonden zijn denk ik dat de stoel een toekomst heeft.

Veel mensen luisteren nog even wat muziek voordat ze gaan slapen om even heerlijk te relaxen zodat ze uitgerust aan hun nachtrust kunnen beginnen. Vaak lig ik in bed te hannesen met mijn oordopjes. Door het gewoel raak ik verstrikt in de kabel en begin me te irriteren. Niet erg handig als ik rustig wil gaan slapen. De Sound Asleep Pillow biedt de uitkomst voor de slapelozen onder ons: draadloos muziek luisteren in bed.

Dirkwatching:

Ik luister altijd nog even muziek voordat ik ga slapen. Het helpt mij tot rust te komen en lekker te kunnen slapen. Het probleem dat hierboven beschreven staat heb ik zelf ook, iedere keer zitten de oordopjes in de weg en lig ik niet lekker. De musicpillow is voor mij dan ook een erg praktische oplossing mits het niet te luidruchtig is. Voor mij zit er zeker toekomst in dit product doordat ik het zelf geruststellend vind om muziek te luisteren voor het slapen.

Multifunctionele badkamer

De badkamer is voor veel mensen een plek waar rust centraal staat. Even onder een warme douche bijkomen van een drukke werkdag of juist relaxt wakker worden. De multifunctionele badkamer van ontwerper Michael Mitek biedt meer dan alleen maar een lekkere warme of koude douchestraal. In deze kamer is alles mogelijk. Je kunt er fitnessen, gamen in het bubbelbad of douchen terwijl je naar het nieuws kijkt op een muur van veertig LCD-schermen. Stuk voor stuk elementen waardoor we in deze alles-in-een-badkamer kunnen relaxen en onthaasten uit de Stress Society.

Dirkwatching:

De multifunctionele badkamer vind ik erg aantrekkelijk omdat ik zelf altijd mijn rustmomenten pak in deze ruimte. Het lijkt me heerlijk om lekker te gamen in bad terwijl ik luister naar mijn favoriete artiesten. De technische elementen spreken me erg aan al lijkt me 40 LCD-schermen wat overdreven. Een plek waar je tot rust kunt komen zal altijd aantrekkelijk blijven dus ik zie niet in waarom dit geen toekomst zal hebben.

De Broodzaak

Iedereen kent de ‘Broodzaak’wel. Deze zaak ik te vinden op alle grote NS stations waar men nog snel even een gezonde broodje kan halen voordat men naar school gaat of gaat werken. De simpel gesmeerde broodjes worden hier verkocht tegen een hoge prijs want de mensen hebben snel een broodje nodig en letten hierdoor minder op de prijs.

De Brooodzaak is dé bakkersformule op het station, waar we mensen onderweg verrassen en verwennen met lekker ambachtelijk brood, heerlijke koffie en gezonde dranken op ieder moment van de dag!

Ons brood wordt speciaal voor de Brooodzaak gemaakt. Het is ambachtelijk, eerlijk, robuust, krachtig, gezond, vernieuwend en vooral ook erg lekker! Naast lekkere belegde broodjes hebben we ook een gevarieerd dranken assortiment. En bieden een ruime keuze uit diverse gezonde sappen, zuivelproducten en waters. Ook kan de klant worden verwend met een heerlijke vers afgebakken gevulde koek of een andere broodsnack van onze verwentafel

(bron:www.debroodzaak.nl)

Dirkwatching:

Ik zelf ben een grote klant van de broodzaak. Dit komt omdat ik vaak zo lang als mogelijk in mijn bed blijf liggen en hierdoor geen tijd meer heb mijn brood te smeren. Voordat ik dan naar school ga kan ik nog snel een broodje halen. Mensen zullen altijd haast blijven hebben en veel zullen gezond willen eten. Door de haast en de behoefte aan gezond voedsel denk ik dat deze zaak genoeg toekomstpotentieel heeft.

Ziggodome

De nieuwste concertlocatie van Nederland zal begin 2012 haar deuren openen!

In de Ziggo Dome draait alles om livemuziek en entertainment. Grote nationale en internationale artiesten komen in het eerste kwartaal van 2012 naar de Ziggo Dome. Daarnaast kunt u genieten van family entertainment en andere evenementen. Deze unieke locatie wordt gebouwd naast de Amsterdam ArenA en zal ruimte bieden aan 15.600 muziekfans.

De Ziggo Dome wordt volledig gesponsord door Ziggo zelf. Naast dat Ziggo internet levert en telefonische diensten wil ziggo haar klanten ook entertainment bieden.

Dirkwatching:

Het ziggodome is een locatie om te feesten. Aangezien ik veel naar  feesten ga vind ik het erg leuk dat er weer eens een grote megahall wordt gebouwd waar verschillende dj’s en bands hun kunsten kunnen vertonen. Het wordt een hypertechnische feesthall waar alles mogelijk is. Het wordt de grootste musichall van Nederland en hierin kunnen dus groter feesten gegeven worden dan in andere hallen waardoor ik de toekomst goed inzie voor De Ziggo Dome.

Poseidon Undersea Resort, Fiji

Twaalf meter onder de zeespiegel van de Stille Oceaan ligt het Poseidon Undersea Resort. Deze bijzondere onderzeeër heeft 24 suites, een bibliotheek, restaurants en een fitnesszaal. Het uitzicht bestaat uit de prachtigste vissen (zie foto), die je met één druk op de knop kunt voeren. Voor wie liever met beide benen op de grond staat, heeft het resort ook een aantal luxe suites op het vasteland. De overnachting is een ervaring op zich zelf. Hieronder is een foto te zien van een van de hotelkamers in het Poseidon resort

(bron:www.poseidonresort.com)

Dirkwatching:

Ik vind het een erg cool idee. Een overnachting op dit exclusieve hotel lijkt me een prachtige ervaring. Naast dat je er gewoon kan overnachten kun je genieten van de mooie zee. Voor mensen die een exclusief uitje zoeken is dit een prachtig alternatief. Mensen willen steeds meer ervaringen opdoen. En dat is dus mogelijk met dit soort hotels.