Het PC Basic softwarepakket zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en veilige manier kunt werken met uw eigen computer, laptop of touchscreen.Het is een progamma dat zelfs op de al wat oudere computers kan draaien (4 jaar oud). 

Het Pc software pakker verandert je eigen computer in enkele computer in enkele stappen naar een veilige en vertrouwde omgeving die makkelijk te bedienen is. De oudere heeft hierdoor geen hulp meer nodig en kan zelf met zijn eigen computer overweg. Hiernaast is er een speciale hulpdesk aanwezig indien er nog vragen over zijn. Kortom dit sofware programma zorgt ervoor dat mensen die niet opgegroeid zijn met een computer er toch mee overweg kunnen.

Dirkwatching:

Ik vind dit een werkelijke uitvinding, dit komt omdat ik vrijwel iedere dag vragen krijg van mijn ouders hoe ze iets moeten doen op de computer. Het is een cool idee omdat hierdoor de ouderen simpel overweg kunnen met de computer en hierdoor niet achter hoeven te blijven. De bevolking vergrijst in de aankomende jaren waardoor ik zeker toekomst zie in dit product.

 

Bron:http://www.pcbasic.eu/p/1/190/-/c19/softwarepakket